lauantai 3. maaliskuuta 2012

Meille muutti Ulpu!!!

Pitkäaikainen unelmani täyttyi vihdoin sunnuntaina 26.2, kun Mitha Goobita Yangatin muutti (tai oikeastaan lensi..) Hollannista saakka tänne meille asumaan.

Pian Junon tulon jälkeen tajusin ettei unelmieni värisuora vielä ollutkaan täysi. Ocicat kasvattajien sivuilla törmäsin sattumalta kuviin hopeatäplikkäistä oceista ja hullaannuin täysin. Suomessa kuitenkin valitettavan vähän törmää kyseiseen väriin. Asia muhi pitkään mielessäni ja "uuden veren" tuominen suomen kasvatustyöhön alkoi tuntua tärkeämmältä kuin "ihan-minkä-tahansa" hopea kissan saaminen.

Eksyin ulkomaalaisten kasvattajien sivuille ja siitä se sitten lähti..
Mitha, joka sai muutaman päivän nimipähkäilyn jälkeen sai nimekseen Ulpu, ei ole yksin minun omistuksessani, vaan osa pikkuneidistä kuuluu Northallan kissalaan Tampereelle. Ilman Northallan Ullan apua ei pikkuinen meille olisi ikinä päätynytkään. Kiitos siitä!


Itse en koe olevani kasvattaja, enkä sellaiseksi ehkä ikinä haluakkaan. Olen silti kiinnostunut näistä täplikkäistä ihanuuksista ja haluan kykyni mukaan auttaa kasvatustyössä siihen vihkiytyineitä. Se on helppoa kun on ystäviä joilla on homma hanskassa!

Ulpu saapui meille sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä. Laukussa istunut pikkuneiti murisi kuin manaaja ikään meidän kollipojille. Sähinät loppuivat vasta keskiviikon tietämillä ja nyt melkein viikon yhteiselon jälkeen alkaa kissapoikien ja neidin elämä tasoittua. Juno ei sähissyt eikä murissut pikkuruiselle Ulpulle missään vaiheessa vaan halusi lähinnä tutustua ihan heti pian. Ei ihan sopinut tämä pikkukissalle. Paavo puolestaan hämmentyi niin että ei uskaltanut muutamaan päivään edes kakalla käydä! Onneksi ummetus meni ohi ja nyt Paavo onkin huomannut että Ulpun kanssa leikkiminen onkin TODELLA mukavaa puuhaa. Pahvilaatikot saivat kyytiä aamulla kun hieman yli kaksikiloinen pikkukissa painii kuusikiloisen tonnikeijun kanssa pahvilaatikossa.


Torstaina näky oli jo tälläinen. Ihmiset olivat hetken huolissaan ettei Junoherra vain murskaa painollaan toista, mutta aivan tasaisesti Ulpun kylki nousi ja laski. Juno pesee ja hoitaa Ulpukkaa sellaisella antaumuksella että välillä tulee kyseenalaistaneeksi kollipojan motiivit.


Juno kävi naisissa viikko ennen Ulpun tuloa ja nyt odotellaankin tietoa nisien punoituksesta. Kaunis Terttu daami löytyi Hiutaleen kissalasta. Sielä siis keväänkorvilla tiedossa Junon lapsukaisia :) Kun jonkinmoinen varmuus isäksi tulemisesta on Junolle laitetaan Implantti ettei täpläkavereiden rakkaus etene lisääntymisvaiheeseen ennen aikojaan. Junon on tarkoitus alkaa Ulpulle tulevaisuudessa mieheksi, kunhan aika on kypsä ja sen jälkeen nyytit napsitaan pois.

Meille muutti siis kolmas kissa. Ihana Ulpu Ulpukka joka sanoo iiih! ja rakastaa vessapaperi hylsyjä..koko talon vanha henkilökunta sekä kissa asukit ovat aivan lumoutuneita tästä pienestä tomerasta sipulisissistä!

1 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi miten kaunis <3 Korvat näyttää aika isoilta! ;)

Tunnisteet

Lukijat