Ulpu
Ulpu oikealta nimeltään Mitha Goobita Yangatin syntyi Hollannissa 3.11.2011. Sieltä Ulpuliini lensi luoksemme asumaan jota kuinkin 16 viikkoisena pikkuruisena tyllerönä. Omistan Ulpun puoliksi Northalla-kissalan kanssa. Ulpu on ihanan avoin ja valloittava, mutta myös mahdottoman itsepäinen. Ulpu haluaisi ruokaa ihmisten lautasilta, Ulpu haluaisi sipsejä, pullaa ja kaikkea mahdollista. Tästä kaikesta Ulpu kertoo vaativasti vieressä istuen ja huutaen nenä kippurassa. Ääni on ainakin toistaiseksi kovin pieni ja muutenkin siedettävä Junon vastaaviin kommentteihin verrattuna.
Ulpu on osoittautunut yhdeksi herttaisemmaksi kissaksi johon olen koskaan törmännyt. Ulpu tulee aina luokse pyydettäessä, Ulpu pörisee ja Ulpu jekkuilee sillä tavoin söpösti. Mutta sitten kun neiti käynnistää loputtoman energian generaattorinsa on meillä ihmisillä hieman kestettävää. Tälle voimanpesälle kahdenkaan tunnin sekopääriehat eivät ole mitään!  Näyttelyissä olemme treenailleet Ulpun kanssa nyt muutamaan otteeseen eikä ne kamalasti pikku Ulpua pelota...päin vastoin häkissä on ollut sen verran hönttiä että sieltä mieluusti tuli pois :) 


Ulpu pääsee näillä näkymin syksyllä 2012 siitostesteihin joilla varmistetaan kaiken olevan hyvin. Pentuja on suunnitelmissa tällä haavaa vuodelle 2013.
Mikäli oma ja ihana Ulpun täplälapsi kiinnostaa  siitä kannattaa hyvissä ajoin olla yhteydessä kasvattajaan.


En tiennyt aikaisemmin että säikky säpsähtelijä voi myös olla kovasti rohkea. Ulpu säikähtää kaikkea ensin ja ensimmäisenä se on myös tekemässä tuttavuutta. Pienestä hieman alle kaksikiloisesta pennusta on kasvanut 8kk ikään mennessä 3,6 kiloinen nuori nainen.

Ulpusta otettiin myös kuvia tallinnan reissulta. Kuvissa Ulpu on 6kk.

Tunnisteet

Lukijat