Juniper


Juno, oikealta nimeltään Fin*Northalla Juniper on syntynyt 19.9.2009. Suklaatäplikäs ocicat herra päätyi meille jouluksi 2009 Tampesterista.  Ensimmäinen vuosi pirpanan kanssa meni vauhdilla, pienestä rääpäleestä kasvoi sinä aikana yli viisikiloinen kolli!

Junosta tuli 25.5.2011  sinitäplikkään Marplen pentueen ylpeä isä. Pennut syntyivät Old-Indian kissalaan ja niitä oli kaikkiaan kolme. Yksi tawny ja kaksi suklaata.
Melkein vuotta myöhemmin Junosta tuli toisen kerran iskä beigetäplikkään Hiutaleen Terttu  Telperionin pennuille Hiutaleen kissalaan. Pentuja syntyi 24.4.2012 neljä ja ne ovat kaikki suklaatäplikkäitä.

Keväällä 2012 Junolle asennettiin napaan implantti ja nyt odottelemme että Junon tällä haavaa viimeinen morsian, ihanainen Ulpu kasvaisi hieman vanhemmaksi. Tällä hetkellä Junoa ei ole enään tarkoitus käyttää muille neidoille ellei tarjolla ole jotain aivan järkky hyvää yhdistelmää. Näistä asioista voi neuvotella suoraan kasvattajan kanssa.Juno on todettu 9.2.2011 FeLV ja FIV negatiiviseksi. Samalla reissulla saatiin tieto veriryhmästä joka on A.
 
Olemme miettineet aina kuinka alussa niin pienestä ja nyt niin komeasta kissasta voi lähteä niin tajuttoman ruma ääni! Persoonallisen äänen  lisäksi Juno ei muista välillä että huudon aikana pitää hengittääkin, tästä seuraa kummallisia yskähdyksiä ja uusia arvaamattomia äänialoja.

Vastoin kaikkia oletuksiamme tästä kissasta kuoriutui myös varsinainen sylikissa. Huomiota tarvittaessa (joka on siis useasti päivässä) Hän punkeaa lähimpään syliin pörisemään..paras paikka on pahaa aavistamaton sohvalla makoileva ihmis-uhri.

5.5.2012 Juno valmistui Tallinassa International Championiksi. Sen kunniaksi hankittiin oikein kunnon kuvat.
Tunnisteet

Lukijat