maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystäviä ystävänpäivänä.


Koska tänään on ystävänpäivä julkaisen viimeviikkoisia kuvia ystävistä. Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavatkin Junolla ihan pienimuotoista kaksoisleuan alkua, mutta se sallittakoon :) Onhan hän kuitenkin mies!

..Pitkään ei tämän pojan kuitenkaan tarvitse vain tähän yhteen kainaloon kaivautua sillä pientä sutinaa tyttörintamalla on havaittavissa. Tulevaisuudessa, ehkä piankin pääsee nuori Juniper vienon neitikissan huomaan opettelemaan aikuisuuden saloja. Palvelusväki jännää kotirintamalla asioiden etenemistä, ensikertalaisiahan tässä ollaan itse kukin.
Asianmukaiset testit on otettu (negatiivisilla tuloksilla..) sekä eläinlääkärikäynnin yhteydessä virallisesti todettu kollin painon pudotus. Vaaka näytti tällä kerralla "vain" 5,1 kg.Eräänä iltana Juno myös ilmoitti meille että ISOILLE kissoille sopivia kiipeilypaikkoja on asunnossamme aivan liian vähän. Tyyppi kiersi  kaikki mahdolliset paikat, katseli ja mittaili silmissään haaveileva katse. Ennen kuin suurempaa vahinkoa ennätti tapahtumaan muotoilin vanhasta kiipeilypuusta astetta rankemman. Tähän mennessä ihan hyvillä tuloksilla. Ylimmälle tasolle menoa joutuu tosiaan hieman työstämään, mutta kyllä sinne pääsee kun oikein yrittää. Ihana Parvonen jäi tosin puolimatkaan, maan vetovoima on hänen kohdallaan hieman voimakkaampi <3

0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat