sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Murren Murkina on meidän kissanruokakauppa.Lisää ruokailusta uudella sivulla!
first page
___________________________________________________________________________________
Lisäksi kerron teille lukijat myös tämän huomion. Bloggerin tilastojen mukaan yksi luetuimmista blogini sivuista on ollut Rasvahäntää koskeva tekstini. Kirjoitin sen alunperin juuri siksi, että siitä on hirveän huonosti tietoa saatavilla. Joidenkin kissaloiden sivuilla on lyhyitä tekstejä, mutta usein kyseessä on ollut jokin pitkäkarvarotu. Ilmeisesti kollien rasvahäntä on yleisempi kuin monikaan luulee, ja hoitokeinot kovasti värikkäitä ja mielikuvitusrikkaita. Asiallisillakin kissafoorumeilla hoitoa on annettu fairyllä ja talkilla ja ties millä (mitkä kuulostavat omaan kosrvaan aika jänniltä). Jos jollakin on tietämystä aiheesta muuta kuin mututuntumaa, olisi ihanaa että siitä julkaistaisiin joitakin virallisia artikkeleita,hoito-ohjeita, tutkimuksia...
Voin omasta kokemuksesta kertoa että ei ole kivaa googlata sanaa ja saada havainnollistavia kuvia vastaukseksi siitä kuinka kissan häntä mätii, tulee rankamuutoksia ja kuinka häntä amputoidaan lopuksi. Tilanne ei kuienkaan ole niin vakava jos häntään saa hoitoa asianmukaisin keinoin.

Me täällä odotellaan "innolla" tuleeko kevään kunniaksi jälleen patteja häntään. Tsemppii teille muillekkin pattihäntäisten kissojen omistajille, meillä tilanne on toistaiseksi ollut niin hyvä että en ole pariin kuukauteen pessyt hännän kuin kerran ylläpitotoimenpiteenä.

0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat