maanantai 15. marraskuuta 2010

Meille tulee ihan oma Kakkila!

Olen kärsinyt muutaman viikon vaikeasta ja toiminnallisesta sisustusvimmasta. Eteiseen ilmestyi tuunattu Lundian hylly ja seuraavaksi aloin järkeistämään kissojen hiekkisten sijaintia, ja kokoa.  Surffailin netissä ja löysin aivan mainion blogin, jossa hyötykäytetään Ikean tavaroita sisustukseen hieman erillaisella tavalla..
Koska en halua ehdointahdoin enempää ruotsalaisen firman tuotteita kotiini aloin suunnittelemaan kakkilaa itse.
Lähtökohtaisesti sen piti olla laatikko jonka päällä voi istua (kun tulee eteiseen), niin pitkä että sinne saa kaksi laatikkoa, ja tietenkin niin korkea että Pavekin mahtuu asioilleen :)
Kerroin innosta piukeana ideani vara-isälleni joka innostui selkeästi ideasta aivan yhtä paljon kuin minä ja pian täällä mittailtiinkin jo touhukkaasti hillomunkkien ja kahvin voimalla! Mietimme materiaalit, käytettävyyden, tulevia koristeluita (jotka teen mä) ja kaikkee. Sitten Vanhukset painuivat mökille mittojen kanssa.

                                                                      

Isänpäivän aamuna sain sitten mukavan kuvaviestin :)Lisää kuvia laitan sitten kun saan mahtihuussin tänne kotiin saakka.Kirjauduin muuten pitkästä aikaa Photobuckettiin ja löysin sieltä huisin edit osion, siellä voi tehdä helposti vaikka mitä kivaa kuville :)Kuvassa siis Juno, oma komea kollini <3

0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat