sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kakkila on maino asia, se on nimittäin täällä!

Kakkila kokonaisuudessaan. Alla on 5cm jalat ja pohjassa vatien mentävät aukot, näin vadit ovat tukevasti eivätkä pääse kaatumaan.

Kakkila ilman kantta: Tilaan on suunniteltu pieni eteinen jotta murut jäisivät sisään. Tarkoituksena käydä ostamassa matto tms. pohjalle.
    Tälläinen näkymä on kakkakoneiden silmin, tosin valoa ei ole näin paljoa koska kansi on kuvassa poissa.

Juno testailee kannen kestävyyttä sekä materiaalien laatua. Hyväksyntä taisi tulla, sen verran paljon kulmia puskettiin.
_________________________________________________________________________________


Tosiaan. Mahtava juttu ja loota on nyt tutkittu ja omaksi otettu. Onnistunut versio visiostani jossa yhdistyisi eteisen penkki ja kissanvessa. Lootaan on vedetty nyt vain pohjamaalit koska tarkoitukseni on koristella se jollain/jotenkin sisustukseen sopivaksi (heti kun olen päättänyt millä maalaan koko eteisen!). Laatikoiden tekijä ilmoitti tekevänsä lootia myös muille pientä korvausta vastaan...mikälisikäli kokevat heillekkin ks. systeemin sopivan.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tää on hieno kakkila! Mulla on kanssa ollut suunnitelmissa samankaltainen siksikin, että nuo kaupan katolliset vessat ovat aika pieniä ja matalia, Leo-paran tapana onkin olla puoliksi vessasta ulkona asioinnin aikana... Lisäksi ovat kovia kaivelemaan puruja pois vessasta, kakkila auttaisi siinä.

Tuonne teidänkin kakkilaan vois laittaa jotain ritilämäistä mattoa sinne pohjalle, vangitsisi varmaan hyvin jos purua tarttuu varpaisiin. :)

Heidi Nordman kirjoitti...

Aivan loistava, täytyykin hetimmiten alkaa pähkäilemään minne moinen meillä sopisi.. =0D Meidän karvakorvista löytyy kuvia vanhasta blogistani

Tunnisteet

Lukijat