maanantai 14. marraskuuta 2011

Kissat sai uuden tähystyspaikan

Täällä meillä ihmispalvelijat olivat jo pitkään suunnitelleet hyllynpäällisen tyhjentämistä kissoille. Eräs syyspäivä pistimme asian vireille ja näin tapahtui. Kissoilta meni hetki ennenkuin tajusivat uudet mahdollisuutensa...


Juno testaa lauteitten pitävyyttä...


                                                     Paavoakin alkoi kiinnostamaan...
 
Turvallisinta on ajaa Pirpana pois ja tarkkailla itse rauhassa tilannetta..
                                           Lopulta hieman eri näkökannoiltakin. 

Hyllystä on muutaman viikon aikana tullut suosittu tähystyspaikka, mutta jostain syystä Junon meneminen sinne aiheuttaa meissä ihmisissä lähes aina kauheaa huolta...Juno meinaan "mittailee" jatkuvasti suoraa hyppyä maahan tai sivussa olevalle toiselle hyllylle tai tietokonetasolle joka on samaisen hyllyn alaosassa...olikohan tuo sittenkään hyvä idea?

Hieman jännityksellä odotan ensi viikonlopun kissanäyttelyitä Ed-stationilla...Viime syksynä Juno samoissa näyttelyissä nimittäin hurmasi tuomarin tukevalla ulkomuodollaan sekä karseella karvattomalla hännällään.
Ei liene muuta kuin kohtalon ivaa että ensin Juno kehitti aknen jälleen leukaan ja kun saimme sen pois alkoi kuplinta hännässä..
Minä olen kissaparkaa pyykännyt reippaasti joka toinen päivä ja patti hännässä on saatu laskemaan. Tällä hetkellä häntä on vaiheessa jossa näppy kuivuu pois->kutittaa->Juno kirputtaa sitä->karvat on lähteny. Onni onnettomuudessa että "selkeää" kaljua ei näy  ja toivon kovasti että parempaan suuntaan mennään. Muutama karva on kasvanut jo takaisinkin.
No katsotaan mitä tuleman pitää, jos ei muuta niin näyttelyt otetaan kokemuksen kartuttamisena ja Junon pentujen ihailureissuna. Tästä viisastuneena, mikäli näyttelyihin vielä joskus menemme en ilmoita Junoa enään koskaan marraskuun näyttelyihin sillä tähän aikaan on herran talin eritys huipussaan.

Syksy menee muuten omissa uomissaan. Naisihmisellä on päällä kauhean paha hopeakuume ja kissapojat pelleilevät kahdestaan. Harvoin onnistuu peuhua kameralle tallentamaan ja kun onnistuu se näyttää vaaralliselta tappelulta. Sitä se ei kuitenkaan ole.
0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat