lauantai 17. syyskuuta 2011

Kakkatemppuja, näytelmiä ja muita jekkuja


Huh, Kylläpäs sitä on jälleen aika vierähtänyt nopeasti.. Kesäloma loppui jo ajat sitten ja aika on kulunut kiitettävästi työn ja opinnäytetyön välimaastossa. Onneksi jälkimmäisestä pääsee pian eroon!

Kissapoikien elämään kuuluu kaikenkaikkiaan hyvää, vaikka pieniä ongelmia ja kakkajekkuja on ollutkin. Niistä myöhemmin, päivitys jatkukoon jotakuinkin ajallisessa järjestyksessä ;)

Kesän loppupuolella tein jälleen tilauksen Zooplussaan, ja postipoika kantoikin hikisenä jälleen paketin ovelleni heinäkuun lopussa. Paketin tärkein sisältö oli tietenkin uusi kiipeilypuu joka piti tietenkin koota aamukahvia hörppiessä. Kissojen mielestä muutama matkalla hajonnut tuoreruokapussi ja niistä marinoituneet pahvipakkaukset olivat paljon kiinnostavampia:)

Jostain syystä suuret paketit järkyttävät aina meidän kissoja, myös multapussit (20 l) ja muut aiheuttavat kummaa säpinää ja dramaattisia ilmeitä. 



Vasemmassa kuvassa Juno kauhistelee laatikoita ja  oikealla Paavo testaa uutta kiipeilypuuta päiväunitarkoituksiin.

                     

 Kesällä ilmenny kissapoikien rähistely ja sähistely vähentyi ilmojen viilentyessä ja nykyisin velikullat ovatkin jälleen hyvia kaveruksia. Nyt olohuoneessamme on kaksi kiipeilypuuta joissa kummasssakin on pussukka, tosin jostain syystä tämä uusi on kuitenkin heidän mielestään paras.


Meillä on satunnaisesti väännetty Junon kanssa kakkapaikasta paljonkin. Jostain syystä ulostaminen juuri räsymaton päälle on Junosta ollut aina aivan vastustamattoman mukavaa ja siksi jouduimme eväämään kissoilta itsenäisen oleskelun makuuhuoneessamme. Jekkujen unohduttua kissat ovat satunnaisesti saaneet siellä jälleen oleskella, eikä vahinkoja ole sen koommin sattunut. Kesän lopussa päätin sitten heittää vanhan eteisen maton roskikseen ja siirsin makuuhuoneen räsymaton eteiseen- väliaikaisesti...VIRHE! Juno ei enään osannut laisinkaan mennä maton vieressä olevaan kakkilaan vaan kopautteli papanansa suvereenisti matolle tai maton alle, joka ikinen päivä! Kiitin useasti onneani siitä että kissojemme kikkareet ovat kovia ja tahraamattomia :) Matto jouduttiin poistamaan ja jekut jäivät siihen..tai no ainakin tältä haavaa.

Herra Northalla Juniper käväisi myös ihan muutama viikko sitten näyttelyssä vantaan myyrmäessä. Vaikka Junolla olikin taas hirmuisen jännää, sopeutuminen tilanteeseen kävi tällä kertaa hieman nopeammin kuin aikaisemmin. Häkissä lymyiltiin peitteiden alla, mutta reippaasti herra huuteli takaisin kun jotain kehtasi kysyä. Sylihoidossa ei jännittänyt enään sitäkään vahää, tai jos jännittikin niin sitä ei kehdattu näyttää viereisen häkin pikkuprinsessa Taran nähden. Kasvatuskodin uusi neiti kiinnosti siinämäärin että kaula venyi naapurihäkin suuntaan muutamaan otteeseen kymmeniä senttejä ;)

Näyttelyistä muistoksi tuli Junolle ihka ensimmäinen serti avoimessa luokassa. Jotain jatko äänestyksiä siinä piti vielä odotella (oisko ollu tuomarin paras tai värin paras..) ja pikku Junolla tuli kirjaimellisesti hätä housuun. Sylistä kuului vain lohduton määkäisy ja lattialle päästyänsä kikkareita olikin jo joka puolella...Oli siis varsin kotuullista että palkintoruusukkeessakin luki CAC :)

Sitä jaksaa kyllä ihmetellä että miksi arvosteluseteleiden lukemiseen tarvitaan pikakirjoituksen oppimäärä...joka toiseen sanaan tarvitaan villiä mielikuvitusta, vaikka tää ei edes ole pahin.


Eniten allekirjoittaneen mieltä lämmitti kuitenkin setelin loppuosassa olevat kommentit kunnosta ja yleivaikutelmasta.


Talvi on alkanut..Jos Junoa ei näy pitää olla varovainen koska pikku mies etsii itselleen ne parhaimmat paikat jotka ovat siellä missä on pehmeää ja lämmintä.


Jekut mielessä. Jos Junolle ei anneta huomiota niin paljon kuin hän mielestään tarvitsisi on aika ottaa jekkugallerian repertuaari käyttöön. Useimmin käytetyt temput (ja eniten huomiota/ärtymystä ihmisissä aikaansaavat) ovat lundian hyllyn cd-osaan kiipeäminen/sulloutuminen, roskakaapin lonksuttaminen ja avaaminen ikean lapsilukosta huolimatta ja makkarissa kakkahuutelun leikkiminen (sitten kun menee paikalle kissa kapsahtaa selälleen purraamaan..).

Viimeiseksi Junon melkein kaksivuotiskuva. Junolla on maanantaina 19.9 syntymäpäivät jonka kunniaksi kissa pääsee lääkäriin rokotuksiin sekä kartoittamaan tilannetta pienen leukaihottuman takia. Voi pojat, asuupa meilla KOMEA kolli!



0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat