sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Voihan kevät.Blogiin ei  ole vähään aikaan tullut mitään huttua, koska olen ollut itse tosi kiireisenä muissa hommissa.
Onneksi misut näyttää porskuttavan ihan kuin ennenkin ;)
Tärkeänä tietoja jaan kuitenkin sen että 27.5 on tärkeä päivä! Junosta olisi tarkoitus tulla isä Miss Marplen pennuille. Silloin on siis laskettu aika<3 Can´t wait!!!!

Tein taanoin tilauksen taas Zooplussaan ja tilasin kaivatun lohiöljyn lisäksi "ihan vähän vaan.." kaikkea muuta. Paketti maksoikin sitten 112€ ;)

Suurin hitti oli kuitenkin SlimCat-herkkupallo kissalle (tietty vaaleanpunainen)
http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/aktivointilelut/alypelit/142574

Laitettiin vielä teipillä pari pientä reikää umpeen, siten että raksuja voi tippua vain yhdestä kolosta ja Voilá! Tämä olikin sellainen lelu josta tarjoillaan jatkossa välipalat.
Varsinkin Juniper osoitti ihasteltavaa määrätietoisuuttaan tyhjentäessään viimeisenkin raksun pallosta. Puhisi pallon parissa kaikkiaan pari tuntia, jonka jälkeen uni maittoi.<--

Vaikka meillä ei vappua juhlittu, emme voineet estää juhlimiseen taipuvaiselta Parvoselta pientä karnevaalikulkuetta. Kaverilta saatu serpenttiini otettiin ilon kautta vastaan ja sen parissa "pikkuprinsessa" touhottikin melkein tunnin.."kun se rapisikin niin kivasti!!"

Minä pidän Junon sivuprofiilista ihan kauheasti, varsinkin nyt kun pojasta on tullut jo mies..Vaikka rotustandardissa muistaakseni toivottiin suoraa nenälinjaa, Junon kestoherne antaa vaan ihanan miehekkään silauksen. Niin, ja huomatkaa että kollinposket ovat valahtaneet kuvassa leuan alle :)


Tässä kuvassa Juno ottaa kevään ekoja aurinkokylpyjä. Onneksi nyt sitä saa taivaalta ettei enään tarvitse turvautua lampun sisälle menemiseen.

0 kommenttia:

Tunnisteet

Lukijat