perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kas, kas "Homma" hoidettu!!

Näin sitten niin. Juno sai morsiamensa ja valtakunnassa kaikki hyvin. Edellisellä viikolla tuli tieto että Morsian huutelee ja aika on tullut. Kiirellä höökään Junon naisiin ja katselen hassua menoa. Olin alussa täysin varma sähinöistä, murinoista tai mamma kaulaan hyppäämisestä, mutta Juno yllätti minut täysin. Ilmeiseti pilkkuturkin alle on geneettisesti koodattu Sean Conneryn charmi, sillä Juno hoiti ensikertalaisensa pestin täydellisellä tyylitajulla. Tytölle ei oltu töykeitä vaikka se pieni sininen prinsessa hieman litsareita antoikin, nurkkiin ei pissailtu eikä  tavaroita rikottu. Ensimmäinen astuminenkin tapahtui muutaman tunnin sisällä ensikohtaamisesta.

Tässä sitä mennään!! Kuva: Ulla Korjala

           Homma hoidettu, nyt patsastelu on sallitua onhan takana miehen työ. Kuva: Ulla Korjala

Juno oli vierailulla kaksi päivää, joista toisen saattoi kuluttaa jo rennompin harrasteisiin. Myös tämän talouden pussukat tuli ilmeisen hyvin kokeiltua    Kuva:Ulla Korjala
Kotiinpaluu meni aivan kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan. Parvonen oli tosin silminnähden huojentunut ja pesi Junon naamaan silkaa iloaan. Juno kävi juomassa ja simahti sohvalle. Kyllä heräsi välillä sanomaan Miäh!
                     Seuraavana päivänä OMA pussi ja OMA kaveri todettiin kaikkein parhaimmaksi.

1 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Loistavaa, herrasmies Juno! Kaunis sininen neitokainen tämä Junon mielitietty. Parvonen on ihanan ISO ja muhkee!

Tunnisteet

Lukijat