lauantai 15. tammikuuta 2011

Uusi kamera ja muuta mukavaa
Noniin! Luvassa voi tulevaisuudessa olla kuvien tason nousua, kunhan alan ottaa haltuun upo-uuden kamerani manuaalia tai ylipäätään tajuamaan siitä mitään.
Ei ole sattumaa että herra Juniperin kuvat ovat lähes aina keittiössämme ottettuja. Kattia enään harvemmin muualla talossamme näkeekään, sillä  yleinen päivystäminen, ihmisille pöydän alta hutaminen ja muu keittiö huliganismi ovat olleet suosittuja aktiviteetttejä täälläpäin. Lopulta on sitten hyvä kömpiä syliin tai lempipussukkaan nukkumaan kunnes on voimia kerätty uuteen keittövuoroon. Olen kuullut että kollit olisivat keskivertoa hankalampia saada syömään, mutta täällä se on ainakin täysin huhupuheeksi todistettu. Todiste jälleen siitä ettei kaikkea kuulemaansa/lukemaansa kannata uskoa ;)

Ruokaa vaaditaan kovaan ääneen ja jos sitä ei ala kohtuullisen nopeasti tulemaan sitä hommataan itse. Roskis, astiakaappi, hella, lavuaari ovat ainakin kissan mielestä paikoja jotka aina kannattaa tsekata. Tietenkin on myös hyvin mahdollista, että setä kaipaa myös lempi huiskiansa, joita on pakon sanelemana säilytettävä jääkaapin päällä olevassa kaapissa.
Mietittiinkin tässä jo sitä pitäisikö testata leluille uutta paikkaa, mutta tuo tuntuu olevan ainoa kaappi tässä talossa johon kissat eivät ryykää ominpäinsä.. tilanne on siis mutkikas mutta sitä työstetään :)

Niin...ja sitten se kaikkein mälsin juttu. Joulukuussa kasvoi karvat häntään takaisin, mutta samaan kauppaan kuului muutama pissa.. ja tammikuussa saldona yksi, vai oliko se toisinpäin en muista. Onneksi kuset ovat osuneet 90% herrojen omille makuupaikoilleen, mutta tuntuu hieman kohtuuttomalta että Paven hieno trendipeti haisee pissalta, eikä edes omistaja omalta :( Uskoni siihen että tämä loppuisi kevään aikana on aika hatara. Oikeasti palvelusväki odottaa kevättä ja siitä seuraavaa valon huumaa pelonsekaisella kauhulla. Siihen saakka otan kuvia : D

3 kommenttia:

sc kirjoitti...

Moi Ee! Moi Parvonen! Moi Juno! (Moi blogi! - vau, en tiennytkään tällaisesta) Ja mmmoi uusi kamera - nyt se on sitten sulla. Mihin päädyit? xx

Rapsutin kirjoitti...

Olympus PEN tänne sitten kotiutui..tulin siihen tulokseen että G12:ta voin leikkiä töissäkin ja silleen. Ja joo, blogi on lähinnä harrastusmielessä ja plussaahan on jos Junolle löytyis morsian tämän avulla ;)
Ehkä mä saan jossain vaiheessa noita kissojen "lentokuviakin" jotka mua kiinnostaa todella. Jos en onnistu ni sä voit Suomeen palattuasi raahata kalustosi tänne ja pistää homman toimii!

Ulla kirjoitti...

ONNEA uudelle kameralle! Ihania kuvia taas kissoista. Molemmat pojat vaan komistuu.

Tunnisteet

Lukijat