keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Riiviö nimeltä Ulpu


Ulpu on nykyisin hirmuinen ja kovasti ihana riiviö. Ulpun ensisijaisena kohteena toimii Juno, mutta myös Paavo kelpaa painikaveriksi. Jostain syystä poikakissat antavat tämän tuhatjalkaisen neulatyynyt estoitta repiä korvista, hyökkäillä ja vaania. Välillä kuitenkin huomaan että varsinkin Junoa alkaa homma tympimään.
 Ulpulla on loistava kyky vaania ja sitten hyökätä. Ulpu voi olla missa vain!


Usein käy niin, että Ulpu saa suurimman tyydytyksen jo valmiiksi maassa olevasta kolliparasta. Levolle asettunut pahaa aavistamaton kissa on mainio kohde hyökkäykselle...


Mutta toisinaan myös istuma-asennossa oleva on helppo kohde jos korvat vain liikkuvat!

Usein homma etenee niin että ensimmäisen hyökkäys aallon jälkeen istutaan ja piiskataan häntää ja sitten taas mennään.
Sain vielä muutaman pikkuruisen videopätkän Ulpun painiotteista. Aurinkoa ottamassa ollut Juno parka ei voi muuta kuin puolustautua iskuilta :)

Leikin jälkeen mennään taas peräkanaa. Mieluiten kuitenkin niin että Juno menee pää Ulpun takapuolessa. Siellä on kuitenkin NIIN hyviä tuoksuja. Alla olevasta kuvasta näkee hyvin myös Junon sotavammat. Kaksi kaljua länttiä lavassa by Ulpu.

Ulpu on myös kasvanut. Pikkuneiti saa ruokaa 3-4 kertaa päivässä ja annoskoko on kivunnut jo n.100g/ruokailu.Ilmeisesti energiaa kuluu todella paljon sillä paino ei ole vieläkään kuin jotakuinkin 2,3 kg vaikka mittariin tuli eilen täyteen 5kk rajapyykki.

  Ulpun ehkä yksi söpöimmistä piirteistä on vakavuus. Pikkuneidillä on loistava huumorintaju mutta silti aina katseen kohdatessa silmistä paistaa vakava katse..perusilme on enimmäkseen vakavan ja hieman huolestuneen välimaastossa. Ei kuitenkaan liene yllätys että Ulpu on mielestämme kaunis.

Ulpua mennäänkin näyttämään tuomareille ensimmäisen kerran huhtikuun lopussa messukeskukseen. Paikalla olemme sunnuntaina ja siitä viikon päästä olisikin tarkoitus suunnata lätäkön tuolle puolen kumpaisenkin täplän kanssa.
Ulpu vaihtaa tällähetkellä myös hampaita. Molemmat alakulmurit ovat jo vaihtuneet mutta ylärivillä näyttää tältä. Kuva on otettu viikko sitten, mutta tuplat on ja pysyy tiukassa.

Ilmeisti jokaisen päivityksen loppuun löytyy uusi kaverikuva!

1 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Loistavia kuvia! Tuota samaa kasvuvauhtia kun pitää yllä, niin joskus 7kk paikkeilla häämöttäisi 3kg. Eli ihan hyvältä näyttää, ja virtaa piisaa. :-) Kollipojilla saa olla hyvät hermot, ja hyväthän ne taitaa ollakin.

Tunnisteet

Lukijat