maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kesän säpinää.

Kesä on mennyt ihan kauhealla vauhdilla kissapoikien kanssa. Aamumuonan jälkeen tulee pyyntö parvekkeelle ja siellä sitten ollaan usein kellittykkin seuraavan ruokaan saakka. Juno tietenkin siellä missä on lämpimintä ja Paavo siellä missä viileintä (tosin käyhän se aina ensin hieman auringossa).

                      




















Huomattiinpa yksi kuuma kesäpäivä että molemmat kissanpeditkin tulivat tarpeeseen, mutta ihmisen logiikka ei sitä kyllä kerro miksi 30 asteen helteillä mennään fleecepussukkaan nukkumaan.


Meitä ihmisväkeä väilillä hieman naurattaa tämä Parvosen koko kun ei kissa meinaa mihinkään mahtua nukkumaan ilman ettei tursuisi joltain reunalta yli.

Viimeikoina ollaan huomattu poikien välillä jonkin asteista eripuraa mutta välillä ovat edelleen kuin paita ja peppu. Parvosella tuntuu olevan ehkä helteen takia niin tuskaisan kuuma että iltariehan sijaan pitää murista ja sähist kaverille pöydän alta. Juno parka on ihan ihmeissään eikä keksi muuta tekemistä kun kaihoisan kaverin huutelun jonnekkin tuntemattomaan. Ihmisten huomio on alkanut myös kelpaamaan aiempaa enemmän ja sitä saadakseen uusiakaan temppuja ei kaihdeta! Kolli huutaa ja kaatuu selälleen huutamaan. Välillä riittää että ohikulkevan ihmisen lahje riittää laukaisemaan tämään suuren kaatumisen koska onhan selällään söpöilevä Oci kolli 10 ainakin kymmenen kertaa houkuttelevampi hellimisen kohde kuin vaikkapa tavallisesti istuva :)

Tässä on muutama räppäisy siitä tavallisemmasta arjesta, jolloin tapaukset ovat vain ilman erityishuomion tarvetta.

  Ja viimeiseksi Herra Juniperista ärsyttävän omahyväinen kuva, jossa tyyppi esittelee ehkä muutamaa kaula juonnetta tai jotain. Ehkä tieto maailman söpöimmistä pennuista saa ilmeen näin maireaksi.

Tässä kerran vielä linssiluteen perus pose. En vieläkään tiedä minkä väeiset silmät oikeasti on kun ne välillä on keltaiset ja välillä vihreet?
Sain kaverilta lainaksi eläinten trimmauslaitteen, jolla ajelen mahdollisesti Pavesta hieman lyhytkarvaisemman.. Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta nyt kun ilmat näyttävät viilentyneen ei siihen akuuttia tarvetta olen jättänyt asian hautomaan. Vähän se kyllä houkuttelisi mutta oma hauskuus ei taida olla riittävä syy toisen nöryyttämiseen??

Tunnisteet

Lukijat