maanantai 18. huhtikuuta 2011

Hyviä uutisia ja uusia kokemuksia..

Ensimmäisen lienee parasta kertoa teille että pesin Parvosen. Herrasta lähti niin helvetillisen paljon karvaa ettei muita vaihtoehtoja oikein siihen hätään ollut..Itse toimenpide ei ollut edes puoliksi niin vaikea kuin alunperin ajattelin. Pave pieni alistui märkään kohtaloonsa tyynesti, eikä yrittänyt kuin kaksi kertaa paeta avonaiseen pyykkikoneeseen :)

Pesun jälkeen alkoikin sitten aivan vimmattu kuivausprosessi johon minua ei kelpuutettu laisinkaan. Pieni ja märkä siili-olio juoksi ja kuivasi minkä tassuistaan kerkesi. Meillä ihmisillä oli täysi työ naurun pidättelyssä kun katsoimme touhua. Myös Junoa tilanne hieman kummastutti, mutta päätti  sitten auttaa kaveriansa kuivauspuuhissa.

On myös todettava että pesu paljasti turkin alta ihan sopusuhtaisen kissin. Pientä vatsapussukkaa lukuunottamatta ei kovinkaan paljoa Junoa suurempi ole tämä mielikuvitus jättiläinen.




Tässä alla vasemmalla"hieman" isohkon näköinen kissa kotikissaksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan uusi jättirotu, ainoastaan valehteleva kuvakulma..ja oikealla jokakodin varas No.1

Caturdayz..




Herra Juniperin morsiamelta kuului kivoja uutisia. Neiti näyttäisi olevan pieniin päin ainakin ruokahalun ja muiden pienien merkkien perusteella. Tämä pitkähäntäinen rääpäle (josta siis tulee isä-kissa)olisi muuten pärjännyt eräässäkin häntäkisassa ihan hyvin, sillä pituutta tuolla ruoskalla on kotimittausten perusteella komeat 33,5cm!





perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kas, kas "Homma" hoidettu!!

Näin sitten niin. Juno sai morsiamensa ja valtakunnassa kaikki hyvin. Edellisellä viikolla tuli tieto että Morsian huutelee ja aika on tullut. Kiirellä höökään Junon naisiin ja katselen hassua menoa. Olin alussa täysin varma sähinöistä, murinoista tai mamma kaulaan hyppäämisestä, mutta Juno yllätti minut täysin. Ilmeiseti pilkkuturkin alle on geneettisesti koodattu Sean Conneryn charmi, sillä Juno hoiti ensikertalaisensa pestin täydellisellä tyylitajulla. Tytölle ei oltu töykeitä vaikka se pieni sininen prinsessa hieman litsareita antoikin, nurkkiin ei pissailtu eikä  tavaroita rikottu. Ensimmäinen astuminenkin tapahtui muutaman tunnin sisällä ensikohtaamisesta.

Tässä sitä mennään!! Kuva: Ulla Korjala

           Homma hoidettu, nyt patsastelu on sallitua onhan takana miehen työ. Kuva: Ulla Korjala

Juno oli vierailulla kaksi päivää, joista toisen saattoi kuluttaa jo rennompin harrasteisiin. Myös tämän talouden pussukat tuli ilmeisen hyvin kokeiltua    Kuva:Ulla Korjala
Kotiinpaluu meni aivan kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan. Parvonen oli tosin silminnähden huojentunut ja pesi Junon naamaan silkaa iloaan. Juno kävi juomassa ja simahti sohvalle. Kyllä heräsi välillä sanomaan Miäh!




                     Seuraavana päivänä OMA pussi ja OMA kaveri todettiin kaikkein parhaimmaksi.

Tunnisteet

Lukijat