keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua kaikelle kansalle!




Juno on ymmärtänyt sen että pakkasella tärkeintä on muistaa pitää pää lämpimänä. Herra nukkuu suurimman osan ajasta vanhalla kirstulla ja kääntelee itseänsä sopiviin asentoihin, kuitenkin niin että jokin osa on koko ajan patterissa kiinni.
Kuvitella että kissat (lähemmäs kuusikiloiset) mahtuvat vieläkin  samalle pienelle pylpyrälle hengailemaan!? Tämä voi tietenkin johtua myös siitä että olen ilmeisesti vihdoinkin saanut pojat hieman solakampaan kuntoon, ainakin Junon pentupyöreys on kadonnut lähes kokonaan :)

Tyyppi esitteli myös miehisiä taitojaan kasvattikodin henkilökunnalle männä viikonloppuna kyläilytapahtuman yhteydessä. Haistelua, uhmakasta tuijottelua, karvojen pörhistelyä ja lopuksi vielä näykkäisy. Meillä ei hyväksytä muiden kissaloiden tuoksuja, varsinkaan jos vieraiden pusakassa haisee kolli :) Onneksi tajusi edes vähän söpöillä ja keimailla. Parvonen sen sijaan saalisti tuttuun tapaan lattialta pullanmuruja. Olet mitä syöt <3
maanantai 13. joulukuuta 2010

Uusia kuvia Junosta herran omilla sivuilla!

Munallinen mies liehittelee jääkaappia...Lihat tiskiin perkele!

Haagassa voidaan tuhdisti, lämpimässä nukkuen, kaappeja availlen ja tiskipöydille hyppien. Miehisen elämän lakonisempaa jaksoa jonka aikana häntäkin on alkanut näyttämään normaalilta.


Paksu-Paavo puolestaan leikkii kuin vimmattu mutta kasvaa vain..Parvonen ei ole lihava, sillä on vain isot luut<3

Tunnisteet

Lukijat