lauantai 27. marraskuuta 2010

Interaktiivinen luonto.

Talvi on tullut ja toinen kissoista ei suostu enään menemään parvekkeelle ilman äärimmäisen hyvää syytä, koska hupia ei saa enään partsilta sitä etsitään sisätiloista monin keinoin. Viime viikon huippuhetkeksi muodostui nimeltämainitsemattoman uuden teeveekanavan ohjelmatarjonta joka koostui yksinkertaisista elävänkuvan pätkistä. Välillä ihmeteltiin Flamingoja ja alla olevia varpusia (kts kuvat.). Talon ihmiset saivat remakat naurut kun kuva siirtyi pian kuvien oton jälkeen varpusista Korkeasaaren karhuun joka raahasi lihaisaa jätti luuta hyvälle ruokailupaikalle (tässäkohdin Juno ei vielä tajunnut mihin varpuset jäivät, mutta oli silti nenä kiinni ruudussa..). Olen aina epäillyt että kissojen kiinnostus televisioihin on liittynyt ylipäätään liikkuvaan kuvaan mutta hetken karhua ihmetelleen Junon teot kertoivat toisin. Tassulla meinaan alettiin lätkimään karhun liha ateriaa ja sitä taidettiin hieman hampaillakin kolahduksesta päätellen koettaa. Karhu itse ei kiinnostanut pätkääkään.

Meidän uusi suosikki kanava. Jostain syystä eräänä iltana sieltä tuli 30 min vain lähikuvaa varpusista pensaassa....

Varpuset pensaassa-ohjelma alkoi tuntumaan yhtäkkiä hyvinkin jännittävältä..

Ruudun alakulmassa säksättänyt lintu ei ansitse Junon mielestä suunvuoroa.






















___________________________________________________________________________________

On myös pikkuhiljaa alkanut ärsyttämään tuon kännykameran kuvien laatu..jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ostan itselleni mahtipelin joululahjaksi. Siinäpä sitten ainakin selviää kummassa päässä vika on :)
sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kakkila on maino asia, se on nimittäin täällä!

Kakkila kokonaisuudessaan. Alla on 5cm jalat ja pohjassa vatien mentävät aukot, näin vadit ovat tukevasti eivätkä pääse kaatumaan.

Kakkila ilman kantta: Tilaan on suunniteltu pieni eteinen jotta murut jäisivät sisään. Tarkoituksena käydä ostamassa matto tms. pohjalle.
    Tälläinen näkymä on kakkakoneiden silmin, tosin valoa ei ole näin paljoa koska kansi on kuvassa poissa.

Juno testailee kannen kestävyyttä sekä materiaalien laatua. Hyväksyntä taisi tulla, sen verran paljon kulmia puskettiin.
_________________________________________________________________________________


Tosiaan. Mahtava juttu ja loota on nyt tutkittu ja omaksi otettu. Onnistunut versio visiostani jossa yhdistyisi eteisen penkki ja kissanvessa. Lootaan on vedetty nyt vain pohjamaalit koska tarkoitukseni on koristella se jollain/jotenkin sisustukseen sopivaksi (heti kun olen päättänyt millä maalaan koko eteisen!). Laatikoiden tekijä ilmoitti tekevänsä lootia myös muille pientä korvausta vastaan...mikälisikäli kokevat heillekkin ks. systeemin sopivan.
maanantai 15. marraskuuta 2010

Meille tulee ihan oma Kakkila!

Olen kärsinyt muutaman viikon vaikeasta ja toiminnallisesta sisustusvimmasta. Eteiseen ilmestyi tuunattu Lundian hylly ja seuraavaksi aloin järkeistämään kissojen hiekkisten sijaintia, ja kokoa.  Surffailin netissä ja löysin aivan mainion blogin, jossa hyötykäytetään Ikean tavaroita sisustukseen hieman erillaisella tavalla..
Koska en halua ehdointahdoin enempää ruotsalaisen firman tuotteita kotiini aloin suunnittelemaan kakkilaa itse.
Lähtökohtaisesti sen piti olla laatikko jonka päällä voi istua (kun tulee eteiseen), niin pitkä että sinne saa kaksi laatikkoa, ja tietenkin niin korkea että Pavekin mahtuu asioilleen :)
Kerroin innosta piukeana ideani vara-isälleni joka innostui selkeästi ideasta aivan yhtä paljon kuin minä ja pian täällä mittailtiinkin jo touhukkaasti hillomunkkien ja kahvin voimalla! Mietimme materiaalit, käytettävyyden, tulevia koristeluita (jotka teen mä) ja kaikkee. Sitten Vanhukset painuivat mökille mittojen kanssa.

                                                                      

Isänpäivän aamuna sain sitten mukavan kuvaviestin :)Lisää kuvia laitan sitten kun saan mahtihuussin tänne kotiin saakka.















Kirjauduin muuten pitkästä aikaa Photobuckettiin ja löysin sieltä huisin edit osion, siellä voi tehdä helposti vaikka mitä kivaa kuville :)



Kuvassa siis Juno, oma komea kollini <3

Tunnisteet

Lukijat