sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ai niin, ne näyttelythän meni jo!

Siellä oltiin ja Ex 3 oli sen päivän saldo. Onneksi muut kisaan osallistuneet kissat sai ne muut palkinnot kun olisihan se ollut kurjaa jos ne olisivat jääneet kokonaan jakamatta :) Junon arvosteli Italialainen Tuomarisetä joka olikin tosi nopee hommissaan. Juoksin hakemaan kissaa joka ei varmastikkaan kauheasti osannut arvostaa hernesäkinrooliaan ravatessani takaisin.

Tuomari tutki ja lääppi tärkeän näköisenä Pirpanaa ja sitten se sanoi: " I Prefer More Athletic", tuo lause lukee arvostelusetelissäkin. Muusta setelissä ei sitten oikein selvää saanutkaan..viisaammat tulkkasivt käsialaa sitten myöhemmin minulle ja olihan siellä sitten melkein kaikki muu erinomaista paitsi häntä ja vatsanseutu.
Juno parka ei vaikuttanut Italialaista pienellä tukevuudellaan eikä kapisen näköisellä rasvahännällään. Kummallisia nuo tuomarit :)
Loppupäivä menikin karaistessa herraa olemaan muuallakin kuin piilossa, ja juuri kun alkoi homma toimimaan pitikin sitten lähteä kotiin päin.

Kaikenkaikkiaan mukava päivä ja mukaan tarttui taas kaiken näköistä..Tietty kaikkii herkkuja ja sitten Parvoselle eri trendikäs makuualusta ja Junolle Jussi-paita talvikeleille!


Ehkä minä vielä jokinpäivä Junoa menen vielä näytille viemään...Vaikka virallinen naimalupa on saatu niin kiinnostaisi tietää mitä sitten sanotaan kun häntä on kunnossa ja muutama sentti silavaa sulateltu pois!

Tunnisteet

Lukijat